Με το χαρτί ελευθέρας στο χέρι ετοιμάζεται για τη νέα του «στέγη» – Ποια ομάδα… κερδίζει Φυλακτού!

Με το χαρτί ελευθέρας στο χέρι ετοιμάζεται για τη νέα του «στέγη» – Ποια ομάδα… κερδίζει Φυλακτού!

Από το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ο Γεράσιμος Φυλακτού είναι ελεύθερος από την Ομόνοια.

Διαβάστε:

ΤΕΛΟΣ ακόμη ένας από την Ομόνοια! Αποχωρήσεων συνέχεια… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο ποδοσφαιριστής, πλέον, είναι σε διεργασίες για την εξεύρεση της νέας του ομάδας.

Δύο ομάδες που τον έχουν βάλει στο… μάτι εδώ και μέρες είναι η Πάφος FC (ομάδα όπου ήταν δανεικός στη σεζόν 2017-2018) καθώς και ο Ερμής Αραδίππου, όπου τον γνωρίζει αρκετά καλά ο προπονητής των «φτεροπόδαρων», Κώστας Καϊάφας.

Εντούτοις, οι πληροφορίες από Πάφο μεριά φέρουν την ομάδα του Στίβεν Πρέσλι να είναι αυτή που τον θέλει διακαώς να έχει τον παίκτη και τα επόμενα χρόνια στη δύναμη της.

Ο τελικός λόγος, βέβαια, ανήκει στον ίδιον τον παίκτη σε ότι αφορά το ποια πρόταση θα τον ικανοποιήσει περισσότερο, χωρίς να αποκλείεται και άλλη ομάδα να ενδιαφερθεί μετά και τη σημερινή εξέλιξη με την ανακοίνωση από την Ομόνοια που τον άφησε ελεύθερο.

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.