Με το χαρτί ελευθέρας στο χέρι ετοιμάζεται για τη νέα του «στέγη» – Ποια ομάδα… κερδίζει Φυλακτού!

Με το χαρτί ελευθέρας στο χέρι ετοιμάζεται για τη νέα του «στέγη» – Ποια ομάδα… κερδίζει Φυλακτού!

Από το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ο Γεράσιμος Φυλακτού είναι ελεύθερος από την Ομόνοια.

Διαβάστε:

ΤΕΛΟΣ ακόμη ένας από την Ομόνοια! Αποχωρήσεων συνέχεια… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο ποδοσφαιριστής, πλέον, είναι σε διεργασίες για την εξεύρεση της νέας του ομάδας.

Δύο ομάδες που τον έχουν βάλει στο… μάτι εδώ και μέρες είναι η Πάφος FC (ομάδα όπου ήταν δανεικός στη σεζόν 2017-2018) καθώς και ο Ερμής Αραδίππου, όπου τον γνωρίζει αρκετά καλά ο προπονητής των «φτεροπόδαρων», Κώστας Καϊάφας.

Εντούτοις, οι πληροφορίες από Πάφο μεριά φέρουν την ομάδα του Στίβεν Πρέσλι να είναι αυτή που τον θέλει διακαώς να έχει τον παίκτη και τα επόμενα χρόνια στη δύναμη της.

Ο τελικός λόγος, βέβαια, ανήκει στον ίδιον τον παίκτη σε ότι αφορά το ποια πρόταση θα τον ικανοποιήσει περισσότερο, χωρίς να αποκλείεται και άλλη ομάδα να ενδιαφερθεί μετά και τη σημερινή εξέλιξη με την ανακοίνωση από την Ομόνοια που τον άφησε ελεύθερο.

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE