Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν εκ νέου την Πέμπτη (19/7) στις 13:00 και το σενάριο που επικρατεί είναι η Τράπεζα να προχωρήσει μόνη της με το σχέδιο εξόδου.
Αυτό γιατί αποτελεί βασικό κομμάτι της συμφωνίας με την Ελληνική, ενώ αιωρείται ότι αν αποτύχει το σχέδιο λύση είναι οι πλεονασμοί.
Όπως μεταδίδει το ΡΙΚ, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί το σχέδιο ως το τέλος του Ιούλη και να δοθεί χρόνος εκδήλωσης ενδιαφέροντος ως το τέλος του Αυγούστου.
Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση της ΣΚΤ προνοεί ως ανώτατο όριο αποζημίωσης τις 170.000 ευρώ και κατώτατο τις 20.000.
Α.Μ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν τα βρήκαν Συντεχνίες - ΣΚΤ για εθελούσια έξοδο - Νέες συναντήσεις
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις