ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε πλωτή δεξαμενή – Συναγερμός στο νέο λιμάνι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε πλωτή δεξαμενή – Συναγερμός στο νέο λιμάνι

Σε συναγερμό τέθηκαν εργαζόμενοι στον χώρο του νέου  λιμανιού Λεμεσού την Τρίτη (17/7).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 13.18 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητη πλωτή δεξαμενή δεμένη καθέλκυσης πλοίων στον μόλο της περιοχής στο χώρο του νέου λιμανιού Λεμεσού.

Η πυρκαγιά ήταν στο δωμάτιο ελέγχου (control room) της δεξαμενής.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Μονοβόλικου και Αγίου Ιωάννη με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13.55.

Η πυρκαγιά  φαίνεται να προκλήθηκε λόγω κοπής μετάλλων/σπινθηρισμοί. Η πλωτή δεξαμενή ήταν υπό αποσυναρμολόγηση για πώληση μετάλλων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE