ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητούνται για εμπορία προσώπων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητούνται για εμπορία προσώπων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτογραφίες τριών καταζητούμενων που εμπλέκονται σε εικονικούς γάμους και εμπορία προσώπων δημοσίευσε η Αστυνομία.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης εμπορίας προσώπων και τέλεσης εικονικών γάμων, που διαπράχθηκαν την περίοδο μεταξύ Νοεμβρίου 2017 και Φεβρουαρίου 2018, η Αστυνομία εξασφάλισε δικαστικά εντάλματα σύλληψης και καταζητεί τους (1) MAHENDRA KUMAR, 42 ετών, από την Ινδία, (2) S.M. SAYED, 22 ετών, από το Μπαγκλαντές και (3) MD SAIMUNUR RASHID, 28 ετών, επίσης από το Μπαγκλαντές.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, στο τηλέφωνο 22808280, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE