H κυπριακή εταιρεία που κατέκλυσε την αγορά με τα Huawei – Αντιπρόσωπος και της Sony

H κυπριακή εταιρεία που κατέκλυσε την αγορά με τα Huawei – Αντιπρόσωπος και της Sony

Το «φαινόμενο» Huawei που εκτόπισε αρκετές γνωστές μάρκες κινητών από την κυπριακή αγορά μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Συνέντευξη στον Χαράλαμπο Ζάκο

Τα παγκοσμίου φήμης κινητά και tablets της Huawei έχουν γίνει ανάρπαστα στην κυπριακή αγορά, ενώ παράλληλα τα νέα μοντέλα της SONY έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών καταναλωτών.

Έτσι και εμείς εντοπίσαμε την κυπριακή εταιρεία που υπέγραψε τη συμφωνία με τους κολοσσούς τεχνολογίας για αντιπροσώπευση τους στο νησί.  

Η Teleunicom Cyprus ltd, με έδρα τη Λεμεσό, αντιπροσωπεύει στην κυπριακή αγορά τις εταιρίες SONY και HUAWEI σε smartphones και tablets και εμείς σας την παρουσιάζουμε μέσω του Sales Manager της εταιρείας, Χρήστου Κιττή.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht