Τους αφήνει να ‘κτυπιούνται’ και πάει στην Χίο για επίσημη επίσκεψη ο Χαμπιαούρης

Τους αφήνει να ‘κτυπιούνται’ και πάει στην Χίο για επίσημη επίσκεψη ο Χαμπιαούρης

Επίσημη επίσκεψη στη Χίο πραγματοποιεί ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, ο κ. Χαμπιαούρης θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο «Ομήρεια» και θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών Μάρκο Βασιλάκη, τον Δήμαρχο Χίου Μανώλη Βουρνού, τον Πρόεδρο του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου Ηλία Σμυρνιούδη, τον Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος και Διεθνούς Κέντρου Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης «Μαρία Τσάκος» Κώστα Γραμμένο.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού θα αναγορευτεί σε επίτιμο δημότη Χίου και θα απευθύνει χαιρετισμό στην επετειακή εκδήλωση που διοργανώνεται για την Κύπρο, στις 19 Ιουλίου 2018, στο Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος».

Ο Υπουργός θα επιστρέψει στην Κύπρο την Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht