Τους αφήνει να ‘κτυπιούνται’ και πάει στην Χίο για επίσημη επίσκεψη ο Χαμπιαούρης

Τους αφήνει να ‘κτυπιούνται’ και πάει στην Χίο για επίσημη επίσκεψη ο Χαμπιαούρης

Επίσημη επίσκεψη στη Χίο πραγματοποιεί ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, ο κ. Χαμπιαούρης θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο «Ομήρεια» και θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών Μάρκο Βασιλάκη, τον Δήμαρχο Χίου Μανώλη Βουρνού, τον Πρόεδρο του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου Ηλία Σμυρνιούδη, τον Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος και Διεθνούς Κέντρου Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης «Μαρία Τσάκος» Κώστα Γραμμένο.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού θα αναγορευτεί σε επίτιμο δημότη Χίου και θα απευθύνει χαιρετισμό στην επετειακή εκδήλωση που διοργανώνεται για την Κύπρο, στις 19 Ιουλίου 2018, στο Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος».

Ο Υπουργός θα επιστρέψει στην Κύπρο την Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE