ΛΑΡΝΑΚΑ: Ένοχος για κατ΄ επανάληψη βιασμό 10χρονης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ένοχος για κατ΄ επανάληψη βιασμό 10χρονης

Τέρας! Μετέφερε 10χρονη στο διαμέρισμά του στην Λάρνακα για να την προσέχει επειδή η μητέρα της απουσίαζε για δουλειές και τη βίαζε επανειλημμένα.

Ο λόγος για τον 42χρονο Μ.Θ. από την Λάρνακα που την Τετάρτη (18/07) κρίθηκε ένοχος από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε επτά κατηγορίες: τρεις βιασμού, ισάριθμες διαφθοράς νεαρής γυναίκας ηλικίας κάτω των 13 ετών και σε μία κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Οι βιασμοί διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου και Νοεμβρίου του 2015, στην παραλιακή πόλη και συγκεκριμένα στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου.

Όπως σημειώσαμε, εκεί μετέφερε τη 10χρονη κόρη της συντρόφου του όταν η τελευταία απουσίαζε για δουλειές.

Στο πλαίσιο της πολύμηνης ακροαματικής διαδικασίας κατέθεσαν συνολικά 20 μάρτυρες κατηγορίας και η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας της παραπονούμενης.

Να σημειωθεί ότι το θύμα είναι σήμερα 12 ετών και κατέθεσε ενόρκως στο δικαστήριο (προηγήθηκε η νενομισμένη οπτικογραφημένη κατάθεση στην Αστυνομία).

Το ανήλικο κορίτσι είχε εξεταστεί από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ρήξη του παρθενικού της υμένα.

Μετά από οδηγία του Κακουργιοδικείου ο 42χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Οι αγορεύσεις για μετριασμό της ποινής ορίστηκαν για τις 7 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου πολιτικού κινήματος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη - Αναδιαμόρφωση του Κεντρώου χώρου

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου πολιτικού κινήματος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη - Αναδιαμόρφωση του Κεντρώου χώρου

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, «αποκαλύπτεται» ενώπιον της κοινωνίας, μέσα από το νέο πολιτικό κίνημα, το οποίο πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν πως θα φέρει αλλαγή στον κομματικό χάρτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE