Ταξίδι για Ηλία Χαραλάμπους – Aυξάνονται όλο και περισσότερο οι τραυματίες

Ταξίδι για Ηλία Χαραλάμπους – Aυξάνονται όλο και περισσότερο οι τραυματίες

Ταξίδι στην Ιρλανδία για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση μεταξύ της Ντάνταλκ και της Λεβάντια Ταλίν για τον Ηλία Χαραλάμπους.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Λεωνίδου – Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

Το μέλος του τεχνικού επιτελείου της Λαρνακιώτικης ομάδας έχει τον ρόλο… κατασκόπου για την ΑΕΚ, μιας και η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει τους κυπελλούχους Κύπρου στον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αναμέτρηση αύριο ξεκινάει η ώρα 21:45 στην έδρα της Ντάνταλκ, με το σκορ του πρώτου αγώνα να ήταν 0-1 για την ομάδα της Ιρλανδίας.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες της ΑΕΚ, όπου προέκυψε το πρόβλημα με Καταλά στο φιλικό παιχνίδι με την ΕΝΠαραλιμνίου, αναμένονται νεότερα αύριο (Πέμπτη).

Ο Λαμπάν είναι και αυτός τραυματίας, δεν αγωνίστηκε στον φιλικό αγώνα της Τετάρτης, όπως επίσης και ο Τολεμές, Μοϊσόφ και Αντωνιάδης.

Σε ότι αφορά το τι έδειξε ο Άντονι Ιραόλα στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, φαίνεται ότι αυτός που θα τοποθετηθεί στο αριστερό άκρο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, για τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ την επόμενη βδομάδα, είναι ο Θωμάς Ιωάννου.  Επίσης, ο Ισπανός κόουτς έδειξε απέναντι στους «βυσσινί» το ότι προορίζει πλάνο, σύστημα, με τρεις παίκτες στην άμυνα.

Διαβάστε επίσης:

Ένα γκολ στην αρχή και ένα στο φινάλε στο καλό τεστ στο «ΑΕΚ Αρένα» με… πρόβλημα τραυματισμού βασικού παίκτη

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE