Η βρετανική αστυνομία ταυτοποίησε τους υπόπτους στην υπόθεση Σκριπάλ

Η βρετανική αστυνομία ταυτοποίησε τους υπόπτους στην υπόθεση Σκριπάλ

Η βρετανική αστυνομία θεωρεί ότι έχει ταυτοποιήσει τους υπόπτους για την δηλητηρίαση με τον νευροξικό παράγοντα Novitchok του πρώην διπλού ρώσου πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια, και πρόκειται για Ρώσους, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Press Association (PA).

«Οι ερευνητές θεωρούν ότι ταυτοποίησαν τους υπόπτους για την επίθεση με Novitchok μέσω του συστήματος παρακολούθησης με κάμερες, συγκρίνοντας το οπτικό υλικό με τους φακέλους ανθρώπων που εισήλθαν εκείνη την περίοδο στην χώρα», δήλωσε πηγή που προέρχεται από τις υπηρεσίες της έρευνας.

«Οι ερευνητές είναι βέβαιοι ότι οι ύποπτοι είναι Ρώσοι», πρόσθεσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Εκπρόσωπός του, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση Τύπου στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE