ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ημέρα… Europa League! Που μπορείτε να δείτε τις μάχες Απόλλωνα και Ανόρθωσης

Ημέρα… Europa League! Που μπορείτε να δείτε τις μάχες Απόλλωνα και Ανόρθωσης

Με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, Απόλλωνας και Ανόρθωση αντιμετωπίζουν Στούμπρας και Λάτσι αντίστοιχα.

Απόλλων – Στούμπρας (20:00) – Cytavision Sports 1

 Με στόχο την ανατροπή της ήττας με 1-0 στη Λιθουανία, ο Απόλλωνας υποδέχεται απόψε στις 20:00 στο ΓΣΠ τη Λιθουανική FC Stumbras σε αγώνα για τον πρώτο προκριματικό όμιλο του Europa League.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι Cytavision Sports 1.

Η ομάδα του Απόλλωνα προπονήθηκε χθες στο ΓΣΠ και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα.

Σε περίπτωση πρόκρισης του, ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο προκριματικό γύρο τη Željezničar Βοσνίας η οποία προκρίθηκε σε βάρος της Narva Trans Εσθονίας.

Λάτσι – Ανόρθωση (18:00) – Cytavision Sports 2

Έχοντας υπέρ της το 2-1 του πρώτου αγώνα, η Ανόρθωση αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 εκτός έδρας τη Laci Αλβανίας με στόχο την πρόκριση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι Cytavision Sports 2.

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τον αποψινό αγώνα ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε αγωνιστικά προβλήματα.

Ο προπονητής της ομάδας Ρόνι Λέβι θα επιλέξει την εντεκάδα από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή:

Μάριο Φελγκέιρας, Γκόρντον Σίλντενφελντ, Έρβιν Κοφί, Ντάνιελ Πράνιτς, Ζοάο Βίκτορ, Νόσα Ιγκιεμπόρ, Γιώργος Οικονομίδης, Ρούμπεν Ράγιος, Σεκού Σισέ, Μπέκα Μικελτάντζε, Νίκα Κατσαράβα, Φύτος Κυριάκου, Δημήτρης Δημητρίου, Χρίστος Χατζηπασχάλης, Νικόλας Εγγλέζου, Παναγιώτης Αρτυματάς, Μίχαλ Ντούρις, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Νταβιντ Στέμερ

Ο νικητής στο δεύτερο προκριματικό γύρο Europa League θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Glenavon Β. Ιρλανδίας – Molde Νορβηγίας. Στον πρώτο αγώνα νίκησε η Glenavon με 2-1. Ο επαναληπτικός θα γίνει απόψε στις 20:00 στην έδρα της Molde.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top