ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Επιχείρηση ανάσυρσης του μοιραίου σκάφους - Στην Κύπρο Ιατροδικαστής από Ελλάδα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Επιχείρηση ανάσυρσης του μοιραίου σκάφους - Στην Κύπρο Ιατροδικαστής από Ελλάδα

Αναμένεται να 'μιλήσει' η νεκροτομή επί της σορού της Νίκης Χριστοφίδη 60 χρόνων από το Λυθροδόντα η οποία έχασε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/7) τη ζωή της σε θαλάσσιο ατύχημα που σημειώθηκε στη περιοχή Ξυλοφάγου, έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Οπως ανέφερε ο βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Δεκέλειας Αντρέας Πιτσιλλίδης η επιχείρηση ανάσυρσης του σκάφους αναψυχής στο οποίο επέβαινε η 60χρονη και βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Ξυλοφάγου, θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες και τη σφοδρότητα των ανέμων.

Πρόσθεσε ότι η νεκροψία επί της σορού της Χριστοφίδη πραγματοποιείται γύρω στις 11 το πρωί της Πέμπτης (19/7) από Ελλαδίτη ιατροδικαστή στο Νοσοκομείο των Βρετανικών Βάσεων στο Ακρωτήρι στη Λεμεσό.

Το σκάφος που οδηγούσε ο 38χρονος γιος της 60χρονης είχε αναχωρήσει από το αλιευτικό καταφύγιο Ορμήδειας, μετέβη στη περιοχή Κάβο Γκρέκο και επέστρεφε προς την περιοχή των Βάσεων.

Κοντά στη περιοχή «Κόκκινος Γκρεμός» της Κοινότητας Ξυλοφάγου εντός των ορίων των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, λόγω θαλασσοταραχής το σκάφος άρχισε να μπάζει νερά και να βυθίζεται, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να πέσουν στη θάλασσα.

Στη σκηνή μετέβη ελικόπτερο του Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας και σκάφη της Λιμενικής Αστυνομίας των Βάσεων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE