ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 20χρονος για εμπρησμό οχήματος - Τι είπε στο δικαστήριο

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 20χρονος για εμπρησμό οχήματος - Τι είπε στο δικαστήριο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη 20χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υπόθεση κλοπής και εμπρησμού αυτοκινήτου. 

Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 20χρονος παρουσιαστεί εκ νέου ενώπιον της δικαιοσύνης αύριο στις 20.7.2018 και όπως μέχρι τότε παραμείνει υπό κράτηση.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 20χρονου προέκυψε μαρτυρία ότι φέρεται να εμπλέκεται και σε εμπρησμό διπλοκάμπινου οχήματος αξίας 4.000 ευρώ, το οποίο έκλεψε από εργοληπτική εταιρία μεταξύ των ημερομηνιών 10 - 11 /7/2018 και το οποίο εντοπίστηκε καμένο στις 11.7.2018 σε περιοχή της Πέγειας.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE