ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έγινε κι αυτό στην περιοχή -Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι χειριστές των ελικοπτέρων

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έγινε κι αυτό στην περιοχή -Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι χειριστές των ελικοπτέρων

Μεγάλη μάχη με τις φλόγες δίνουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό. Περισσότερα από 30 οχήματα καθώς και γύρω στους 100 πυροσβέστες προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά μεταξύ Γερμασόγιας και Ακρούντας.

Έλα, όμως, που εκεί ένα παλληκάρι δυσχεραίνει το έργο τους... Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, νεαρός, "κόβει" αμέριμνος βόλτες με το κανό του εντός του φράγματος, την ώρα που 3 ή και 4 ελικόπτερα ταυτόχρονα ανεφοδιάζονται με νερό ώστε να ξεκινήσουν νέες ρίψεις σε απροσπέλαστο από τις επίγειες δυνάμεις σημείο.

Δεν πιστεύουν οι χειριστές των ελικοπτέρων το «θέαμα» που βλέπουν και ζήτησαν, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, όπως ενημερωθεί η Αστυνομία και να τον απομακρύνει από το σημείο, καθώς είναι επικίνδυνο για τον ίδιο, ενώ προκαλεί καθυστέρηση και στα πτητικά μέσα.

Στέλιος Στυλιανού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE