O Κριστιάνο έφερε ήδη SOLD OUT στα εισιτήρια διαρκείας της Γιουβέντους! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

O Κριστιάνο έφερε ήδη SOLD OUT στα εισιτήρια διαρκείας της Γιουβέντους! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η μεταγραφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης έφερε το sold out στα «τσιμπημένα» εισιτήρια διαρκείας της Γιουβέντους.

Παρά την σημαντική αύξηση των τιμών, τα 29.300 εισιτήρια διαρκείας που έθεσε σε κυκλοφορία η διοίκηση της «Βέκια Σινιόρα» εξαφανίστηκαν, με αποτέλεσμα να μπουν 33 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του συλλόγου και να… καλυφθεί έτσι το ένα τρίτο του κόστους αγοράς του 33χρονου Πορτογάλου διεθνή, ενώ «πανζουρλισμός» επικρατεί και στις πωλήσεις της φανέλας του (περισσότερα από 60 εκατομμύρια δολάρια μέσα στις πρώτες 24 ώρες, σύμφωνα με ανεπίσημες εκτιμήσεις).

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE