ΠΑΦΟΣ: Επιτέθηκε σε αστυνομικό λόγω... λαπόρτου!

ΠΑΦΟΣ: Επιτέθηκε σε αστυνομικό λόγω... λαπόρτου!

Στη σύλληψη ενός 37χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στον κύριο δρόμο Μαντριών – Τίμης για τα αδικήματα επίθεσης εναντίον αστυνομικού και της παρεμπόδισης οργάνου κατά την νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος εντοπίστηκε από την Αστυνομία να οδηγεί το όχημα του κρατώντας κινητό και να ομιλεί.

Στην προσπάθεια του ο αστυνομικός να του εκδώσει ηλεκτρονικό εξώδικο αυτός κτύπησε την μηχανή του αστυνομικού την έριξε κάτω και στην συνέχεια έσπρωξε τον αστυνομικό.

Ακολούθως ο 37χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE