Σε δυο εβδομάδες θέλουν κι άλλους…

Σε δυο εβδομάδες θέλουν κι άλλους…

Περίπου 3 χιλιάδες Απολλωνίστες πήγαν ψες στο ΓΣΠ. Είναι μικρό αριθμός, αλλά οι διοικούντες δεν περίμεναν ότι θα ήταν περισσότεροι. 

Ζουν από πρώτο χέρι, το μούδιασμα σημαντικής μερίδας του κόσμου, λόγω της περσινής αποτυχημένης χρονιάς. 

Ελπίζουν βεβαίως σε σημαντική αύξηση της παρουσίας του κόσμου, σε δυο περίπου εβδομάδες, όταν θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός με την Ζελέζνιτσαρ. 

Εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία πλέον, είναι η ομάδα να «τσιμπήσει» θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας κόντρα στην ομάδα του Κρισμάρεβιτς. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE