ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 24χρονος καταζητούμενος στα χέρια της Αστυνομίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 24χρονος καταζητούμενος στα χέρια της Αστυνομίας

Στη σύλληψη 24χρονου, βάσει Δικαστικού εντάλματος, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 7.35 το βράδυ της Πέμπτης (19/7), στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο 24χρονος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, αμελών και απερίσκεπτων πράξεων, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β΄, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Τα υπό διερεύνηση αδικήματα διαπράχθηκαν κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, 2018, στην επαρχία Λάρνακας.

Ο 24χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE