ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επιτέθηκαν φραστικά στον Έλληνα ΥΠΑΜ – Χειροπέδες σε τρεις

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επιτέθηκαν φραστικά στον Έλληνα ΥΠΑΜ – Χειροπέδες σε τρεις

Τρία πρόσωπα εξύβρισαν δημόσια τον Υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Μάνας των Αγνοουμένων που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (19/7) στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 21:10 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι τρία πρόσωπα προκαλούν ανησυχία και εξυβρίζουν τον Πάνο Καμένο, ο οποίος παραβρίσκετο στην εκδήλωση στον Τύμβο.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τρία πρόσωπα, ηλικίας 40,43 και 56 αντίστοιχα τα οποία και συνελήφθησαν.

Πρόκειται για Ελλαδίτες, μόνιμους κάτοικους Κύπρου, εναντίον των οποίων διερευνώνται τα αδικήματα της πρόκλησης ανησυχίας και της δημόσιας εξύβρισης.

Τα τρία πρόσωπα δεν παραδέχονται ενοχή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE