Το ατύχημα της Κύπριας παρουσιάστριας σε beach bar - VIDEO

Το ατύχημα της Κύπριας παρουσιάστριας σε beach bar - VIDEO

Η Κύπρια παρουσιάστρια cool και ακομπλεξάριστη αντιμετώπισε το ατύχημά της με χιούμορ...

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Τζώρτζιας Γεωργίου έχουν αρχίσει μετά το τέλος της εκπομπής "Ooh la la!" με την Σάσα Σταμάτη. 

Η Κύπρια παρουσιάστρια την Πέμπτη (19/7) ανήρτησε στα instastories της το ατύχημα που είχε σε ένα beach bar. 

Η Τζώρτζια Γεωργίου κάθεται σε μια καρέκλα, έτοιμη για μια 'παραλιάτη' ανάρτηση με το σέξι outfit της.

Ξαφνικά κάνει λίγο προς τα πίσω και κάτι πάει στραβά και η ίδια χάνει την ισορροπία της από την καρέκλα όπου κάθεται και πέφτει στο πάτωμα.

Όπως πάντα, αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ και έγραψε: "Έγινε αυτό που φαντάζεσαι".

Δείτε το ξεκαρδιστικό instastory της στο video Που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=skMCm8AtKCY&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE