ΑΛΗΘΕΙΑ: €750 χιλ. το χρόνο στοίχιζαν οι απαλλαγές– Προσλήφθηκαν 22 άτομα για να εκτελούν τα καθήκοντα τους

ΑΛΗΘΕΙΑ: €750 χιλ. το χρόνο στοίχιζαν οι απαλλαγές– Προσλήφθηκαν 22 άτομα για να εκτελούν τα καθήκοντα τους

68 συνολικά συνδικαλιστές επιστρέφουν ή συνεχίζουν στα σχολεία χάνοντας ωστόσο όλες τις απαλλαγές από τον διδακτικό χρόνο που δικαιούνταν εδώ και χρόνια.

Όπως αναφέρει το εξώφυλλο της «Αλήθειας», το κράτος μετά και την κατάργηση των απαλλαγών των 68 εκπαιδευτικών των συνδικαλιστικών οργανώσεων θα έχει όφελος άνω των 750 χιλιάδων ευρώ το χρόνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, 68 συνδικαλιστές – εκπαιδευτικοί: 32 της ΠΟΕΔ, 21 της ΟΕΛΜΕΚ και 15 της της ΟΛΤΕΚ, οι οποίοι απαλλάσσονταν πλήρως, είτε μερικώς από τον διδακτικό χρόνο επιστρέφουν ή συνεχίζουν στα σχολεία, χάνοντας τις απαλλαγές που δικαιούνταν εδώ και χρόνια για να συνδικαλίζονται.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.