Χατζηγιάννης και Ζέτα στην Κύπρο – Καλεσμένοι στο Προεδρικό – VIDEO

Χατζηγιάννης και Ζέτα στην Κύπρο – Καλεσμένοι στο Προεδρικό – VIDEO

Στην χώρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε επέστρεψε για λίγο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με την σύντροφό του…

Ο Κύπριος τραγουδιστής, βρέθηκε την Παρασκευή (20/7) στο νησί με σκοπό να παρευρεθεί στην εκδήλωση μνήμης στο Προεδρικό για το πραξικόπημα και την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, το 1974.

Ο Μιχάλης μάλιστα, ερμήνευσε κάποια τραγούδια κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Από το πλευρό του βεβαίως, δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του, Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δημοσίευσε βίντεο από την βραδιά.

Δείτε πιο κάτω τα instastory της ηθοποιού:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE