Βιάστηκε…

Βιάστηκε…

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι, αν και τραυματίας ακόμα, δηλώθηκε για τα ματς με την Εσθονική Φλόρα Ταλίν και εκφράζεται η αισιοδοξία, ότι αν δεν προλάβει και τα δύο, θα μπορέσει τουλάχιστον να είναι παρών στη ρεβάνς.

Εκ του αποτελέσματος, αποδεικνύεται λανθασμένη η απόφαση του Μπρούνο Μπαλταζάρ, να τον ρίξει ανέτοιμο στη «μάχη», στο πρώτο ματς με τη Σούντουβα, εκεί όπου έπαθε και τη ζημιά.

Πάλι καλά να λένε όμως στον ΑΠΟΕΛ που ο Αργεντινός στάθηκε τυχερός στην ατυχία του και δεν έπαθε μεγαλύτερη ζημιά…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE