Βιάστηκε…

Βιάστηκε…

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι, αν και τραυματίας ακόμα, δηλώθηκε για τα ματς με την Εσθονική Φλόρα Ταλίν και εκφράζεται η αισιοδοξία, ότι αν δεν προλάβει και τα δύο, θα μπορέσει τουλάχιστον να είναι παρών στη ρεβάνς.

Εκ του αποτελέσματος, αποδεικνύεται λανθασμένη η απόφαση του Μπρούνο Μπαλταζάρ, να τον ρίξει ανέτοιμο στη «μάχη», στο πρώτο ματς με τη Σούντουβα, εκεί όπου έπαθε και τη ζημιά.

Πάλι καλά να λένε όμως στον ΑΠΟΕΛ που ο Αργεντινός στάθηκε τυχερός στην ατυχία του και δεν έπαθε μεγαλύτερη ζημιά…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE