Σημαντική εξέλιξη στον Απόλλωνα (ανακοίνωση)

Σημαντική εξέλιξη στον Απόλλωνα (ανακοίνωση)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα, ενημερώνει για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ποδοσφαιρικής Εταιρείας.

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους μέτοχους και τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι το πληροφορικό δελτίο (μνημόνιο) για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ποδοσφαιρικής Εταιρείας, είναι πλέον διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μας και περιλαμβάνει τους όρους έκδοσης και τις απαραίτητες πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι τελευταία ημέρα αποδοχής των μετοχών οι οποίες θα αποκτηθούν με την εξάσκηση δικαιωμάτων προτίμησης από τους υφιστάμενους μετόχους είναι η 30η Ιουλίου 2018, και στη συνέχεια το Δ.Στης Εταιρείας θα έχει το δικαίωμα να διαθέσει τα δικαιώματα τα οποία θα μείνουν αδιάθετα κατά την κρίση του σε οποιοδήποτε άτομο ενδιαφερθεί έναντι €1.00 ανά νέα μετοχή σε μετρητά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE