Το είπε και το ΕΚΑΝΕ ο Παπασταύρου! Τι ΑΛΛΑΖΕΙ στη Βόρεια κερκίδα

Το είπε και το ΕΚΑΝΕ ο Παπασταύρου! Τι ΑΛΛΑΖΕΙ στη Βόρεια κερκίδα

Η Ομόνοια μέσο ανακοίνωσης της στον επίσημο της λογαριασμό στο twitter, ανακοίνωσε τις νέες τιμές εισιτηρίων για τις οικογένειες τις οποίες παν μαζικά στο γήπεδο.

Δείτε την ανακοίνωση:

‘Οικογενειακή κερκίδα, με πολύ χαμηλές τιμές εισιτηρίων!

Περισσότερα: bit.ly/2uFmiNM

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο επενδύει και στα οργανωμένα σύνολα οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, την παρουσία των οποίων θεωρεί σημαντική, πολύτιμη και απαραίτητη.’

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE