Μπορούν οι Ποτέ και Ντελατόρε;

Μπορούν οι Ποτέ και Ντελατόρε;

Μπορεί ο αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ κατά κύριο λόγο να ευθύνεται  στην ατυχία αλλά σε καμία περίπτωση δεν φεύγει από το μικροσκόπιο η επιθετική δυστοκία. Οι 22 τελικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ και κυρίως της γραμμής κρούσης πρέπει να κρούει τον κώδωνα στον ‘Αρχάγγελο’.

Μπορούν λοιπόν οι Ποτέ και Ντελατόρε να πάρουν τα όπλα και να υπερασπιστούν τον ΑΠΟΕΛ;  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE