ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανήλικος έπεσε σε φράγμα – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανήλικος έπεσε σε φράγμα – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία μετά από πληροφορία πως ανήλικος έπεσε στο φράγμα του Σαΐτά, ενώ ψάρευε το πρωί της Κυριακής 22/07.

Συμφώνα με αστυνομική πήγη της ιστοσελίδας μας, πρόκειται για 12χρονο ο οποίος είχε πάει για ψάρεμα με τον 14χρονο εξάδελφο του.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο 12χρονος ενώ ψάρευε, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο φράγμα από την πλευρά που δεν υπάρχει νερό.

Από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο όπου τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως ενημερωθήκαμε, ο 12χρονος έχει τις αισθήσεις του αλλά φέρει σοβαρούς τραυματισμούς.

Στο σημείο του συμβάντος βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας όπου διεξάγουν έρευνες.

Ι. Μάντζιηπα

* ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE