ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανήλικος έπεσε σε φράγμα – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Ανήλικος έπεσε σε φράγμα – Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία μετά από πληροφορία πως ανήλικος έπεσε στο φράγμα του Σαΐτά, ενώ ψάρευε το πρωί της Κυριακής 22/07.

Συμφώνα με αστυνομική πήγη της ιστοσελίδας μας, πρόκειται για 12χρονο ο οποίος είχε πάει για ψάρεμα με τον 14χρονο εξάδελφο του.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο 12χρονος ενώ ψάρευε, έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει στο φράγμα από την πλευρά που δεν υπάρχει νερό.

Από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο όπου τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως ενημερωθήκαμε, ο 12χρονος έχει τις αισθήσεις του αλλά φέρει σοβαρούς τραυματισμούς.

Στο σημείο του συμβάντος βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας όπου διεξάγουν έρευνες.

Ι. Μάντζιηπα

* ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE