Φρίκη στη Βρετανία: Επιτέθηκαν με οξύ σε τρίχρονο αγόρι

Φρίκη στη Βρετανία: Επιτέθηκαν με οξύ σε τρίχρονο αγόρι

Ενα τρίχρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά, έπειτα από επίθεση με οξύ στη Βρετανία.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με σοβαρά εγκαύματα στο χέρι και το πρόσωπο. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο 3χρονος ήταν στόχος εσκεμμένης επίθεσης στην πόλη Worcester.

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τριών ανδρών που αναζητούν για το συμβάν.

Ακόμη δεν είναι σαφές ποιο ήταν το κίνητρο της επίθεσης, ενώ οι αστυνομικοί κάνουν έρευνα για να διαπιστώσουν ποια ουσία χρησιμοποίησαν οι δράστες.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE