Χαμπιαούρης: «Mέσα από το διάλογο θα βρεθούν οι λύσεις»

Χαμπιαούρης: «Mέσα από το διάλογο θα βρεθούν οι λύσεις»

Τη βεβαιότητα ότι μέσα από το διάλογο θα βρεθούν λύσεις στα προβλήματα, εξέφρασε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης προσθέτοντας πως οι πόρτες του γραφείου του για τις εκπαιδευτικές οργανώσεις είναι πάντα ανοικτές.

Σε δηλώσεις στους Τρούλλους και κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες ότι οι εκπαιδευτικές οργανώσεις δεν θα προσέλθουν στη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 24 Ιουλίου, ο Υπουργός Παιδείας απάντησε πως «αναμένω ότι θα κάνουν δεύτερες σκέψεις. Η πρόσκληση για διάλογο για την Τρίτη 24 του μήνα ισχύει, θα τους περιμένω στο γραφείο μου και είμαι σίγουρος ότι μέσα από το διάλογο θα βρεθούν οι λύσεις για όλα τα θέματα».

Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες που κάνουν λόγο ότι θα καταργήσει τον συνδικαλισμό, ανέφερε πως «σε καμία περίπτωση δεν έχουμε πει ότι θα καταργήσουμε το συνδικαλισμό. Αυτό που έχουμε πει είναι ότι στα πλαίσια του διαλόγου και του εξορθολογισμού μπορούμε να συζητήσουμε ποιες διευκολύνσεις μπορούμε να δώσουμε στους συνδικαλιστές στο πρότυπο των άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων».

Ο κ. Χαμπιαούρης ανέφερε ακόμα ότι «οι πόρτες του γραφείου μου είναι πάντα ανοικτές και θεωρώ ότι μέσα από το διάλογο θα βρεθούν οι λύσεις».

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.