ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διέλυσαν μαγαζί ιδιοκτησίας Τουρκοκύπριου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διέλυσαν μαγαζί ιδιοκτησίας Τουρκοκύπριου

Άγνωστοι έριξαν πέτρες στο μαζί Τουρκοκύπριου, στον Άγιο Δομέτιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/7) άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές με πέτρες, στις γυάλινες προθήκες μαγαζιού που ανήκει σε Τουρκοκύπριο.

Από τις πέτρες έσπασαν τέσσερις γυάλινες προθήκες του καταστήματος που βρίσκεται στον Άγιο Δομέτιο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Δομετίου, όπου διενήργησαν εξετάσεις και έλαβαν τεκμήρια.

Ο Τ/κ ιδιοκτήτης σε κατάθεσή του ανέφερε ότι δεν έχει διαφορές με κανένας και ούτε υποψιάζεται οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.