ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διέλυσαν μαγαζί ιδιοκτησίας Τουρκοκύπριου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διέλυσαν μαγαζί ιδιοκτησίας Τουρκοκύπριου

Άγνωστοι έριξαν πέτρες στο μαζί Τουρκοκύπριου, στον Άγιο Δομέτιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/7) άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές με πέτρες, στις γυάλινες προθήκες μαγαζιού που ανήκει σε Τουρκοκύπριο.

Από τις πέτρες έσπασαν τέσσερις γυάλινες προθήκες του καταστήματος που βρίσκεται στον Άγιο Δομέτιο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Δομετίου, όπου διενήργησαν εξετάσεις και έλαβαν τεκμήρια.

Ο Τ/κ ιδιοκτήτης σε κατάθεσή του ανέφερε ότι δεν έχει διαφορές με κανένας και ούτε υποψιάζεται οποιοδήποτε πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE