ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΥ: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά

Η πυρκαγιά στην Επαρχία Πάφου τέθηκε υπό έλεγχο από τις 17:45 σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική.

Η πυρκαγιά εξελίχθηκε στις περιοχές Τρουλιά του χωριού Πολέμιου και Γουναφκιού του χωριού Λετύμπου. Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 5 εκταρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, καλαμιώνες, αμπέλια και λάστιχα άρδευσης.

Μέρος της πυρκαγιάς εξελίχθηκε σε απροσπέλαστο έδαφος και στο μέρος έπνεαν ισχυροί άνεμοι οι οποίοι δυσκόλεψαν το έργο της πυρόσβεσης.

Στο μέρος παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις ,ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από κοίτη ποταμού και σε χώρο που δεν υπάρχει οποιαδήποτε ανθρώπινη ή γεωργική δραστηριότητα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE