ΛΕΜΕΣΟΣ: Πλήρωσε για αυτοκίνητο... φάντασμα!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πλήρωσε για αυτοκίνητο... φάντασμα!

Συνελήφθη την Κυριακή (22/7) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 36χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 36χρονος φέρεται να παρέλαβε χρήματα από 39χρονο, ως προκαταβολή, για εισαγωγή και πώληση αυτοκινήτου.

Ωστόσο, τρεις μήνες μετά την καταβολή της προκαταβολής και μετά την παρέλευση του χρονοδιαγράμματος που φέρεται να τέθηκε, η αγοραπωλησία δεν ολοκληρώθηκε.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE