ΜΟΝΑΓΡΟΥΛΙ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 55χρονου Παναγιώτη Σωτηρίου - Μοιραία η πτώση

ΜΟΝΑΓΡΟΥΛΙ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 55χρονου Παναγιώτη Σωτηρίου - Μοιραία η πτώση

Φως στα αίτια θανάτου του άτυχου 55χρονου που και έπεσε από ύψος, έξω από το σπίτι του, το βράδυ της Παρασκευής (20/7), έδωσε η νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του

Η νεκροτομή διενεργήθηκε το πρωί της Δευτέρας (23/07) στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστού, ο άτυχος Παναγιώτης Σωτηρίου υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλικη κάκωση συνεπεία πτώσεως από ύψος.

Θυμίζουμε πως ο άτυχος 55χρονος βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Παρασκευής (20/7), όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος, έξω από το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Σωτηρίου, τέως κάτοικος του χωριού Μοναγρούλι της Λεμεσού, καθάριζε την στέγη της οικίας του από περιττώματα πουλιών, όταν σε κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος τριών μέτρων.

Κατά την πτώση, ο 55χρονος, κτύπησε το κεφάλι του σε τούβλινη λεκάνη φυτών.

Ο άτυχος άνδρας, μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE