Α. Χασσαπόπουλος: Καταγγέλλει μίζα 5 εκατ. ευρώ Υπουργού για αγορά οπλικού συστήματος – Τι απαντά η ΕΦ

Α. Χασσαπόπουλος: Καταγγέλλει μίζα 5 εκατ. ευρώ Υπουργού για αγορά οπλικού συστήματος – Τι απαντά η ΕΦ

Ο κ. Χασσαπόπουλος αναφέρει πως το Υπουργείου Άμυνας προωθεί την αγορά οπλικού συστήματος αξίας 17 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, το 2017 καταγγέλθηκε στην Ελεγκτική Υπηρεσία πως το κόστος θα έπρεπε να είναι πολύ πιο χαμηλό, περίπου στα 12 εκατ. ευρώ.

Ο πρώην Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Χασσαπόπουλος, καταγγέλλει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook την έγκριση αγοράς οπλικού συστήματος με κόστος 17 εκατ. ευρώ, αντί 15 εκατ.

Μάλιστα όπως αναφέρει σύμφωνα με την καταγγελία τα 5 εκατομμύρια της διαφοράς ήταν μίζα τέως Υπουργού, με τον διαγωνισμό να προκηρύσσεται δύο φορές, ωστόσο, και τις δύο φορές μόνο μια προσφορά ήταν εντός προδιαγραφών.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

Ιστορικό ορόσημο στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίστηκε η σημερινή υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ της Κύπρου και του Λιβάνου, το οποίο επισφραγίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ παράλληλα σημειώθηκε ότι οι δύο χώρες απευθύνθηκαν σήμερα από κοινού στην Παγκόσμια Τράπεζα για μελέτη βιωσιμότητας αναφορικά με τη δημιουργία έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Λιβάνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE