Ο παίκτης της Ανόρθωσης μας δείχνει πρώτη φορά την κόρη του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο παίκτης της Ανόρθωσης μας δείχνει πρώτη φορά την κόρη του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την μόλις δύο μηνών κόρη του μας δείχνει με καμάρι ο άσος της Ανόρθωσης.

Ο Νικόλας Εγγλέζου και η Οδύσσεια Τσελεπή τον περασμένο Μάιο έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την μονάκριβη κορούλα τους. 

Ο άσος της Ανόρθωσης και η σύντροφός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού η μικρή τους κόρη συμπλήρωσετο παζλ της οικογένειάς τους.  

Την Δευτέρα το λαμπερό ζευγάρι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους για πρώτη φορά μια φωτογραφία της κόρης τους. 

Η μικρή φορά μια πιπίλα που γράφει "Papa is the best'', με την Οδύσσεια Τσελεπή να σχολιάζει: "Papa is the best fathers girl". 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE