Κουβέντα για Φλοριάν

Κουβέντα για Φλοριάν

Ο Αντόνι Ιραόλα έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην Κύπρο στο aek24.net.

Διαβάστε το Β’ μέρος της συνέντευξης: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ιραόλα: Αναφορά σε Τομάς, Φλοριάν και Μπόλιεβιτς – Τι είπε για το ρόστερ

Ρωτήθηκε για τον Φλοριάν και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Ισπανός κόουτς.

AEK24.NET: Στα φιλικά στην Πολωνία η ΑΕΚ δε δέχθηκε γκολ αλλά σκόραρε μόλις ένα. Είναι τόσο δύσκολο χωρίς τον Τολεμές για την ομάδα;
«Χωρίς τον Φλοριάν που έχει το πρόβλημα… είναι παίκτης που σκόραρε 23 γκολ πέρσι και σίγουρα είναι παίκτης «κλειδί» για μας. Υπάρχουν όμως και πολύ καλές άλλες επιλογές και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν τα γκολ».

AEK24.NET: Το ένα γκολ σε τρία παιχνίδια δεν σας ανησυχεί;
«Τώρα δεν δεχθήκαμε γκολ, όμως δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό τώρα το ένα γκολ μόνο. Ήταν τρία δύσκολα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που τερμάτισαν ψηλά στο πρωτάθλημα τους. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε και τον τρόπο που ήρθαν τα αποτελέσματα».

AEK24.NET: Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Τολεμές;
«Είναι κάτι που είναι από την περσινή σεζόν. Πάει βήμα-βήμα αλλά δεν ξέρουμε την μέρα που θα ξεκινήσει προπονήσεις με το σύνολο και τον περιμένουμε».

AEK24.NET: Αν καθυστερήσει αρκετά, ίσως αλλάξει τον μεταγραφικό σχεδιασμό; Κάνετε σκέψεις για περαιτέρω ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης;
«Δεν προπονείται με την ομάδα αλλά προετοιμάζεται για να επιστρέψει όσο γίνεται πιο νωρίς στην ομάδα. Μόλις το πόδι του είναι εντάξει θα μπει μέσα. Εύχομαι να τον έχουμε το συντομότερο κοντά μας. Δεν σκεφτόμαστε να φέρουμε άλλο παίκτη. Έχουμε ήδη καλές επιλογές στη θέση αυτή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.