ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Συγκινεί ο Κύπριος επιχειρηματίας - Προσφέρει δυο διαμερίσματα στην Καλλιθέα για τους πληγέντες –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Συγκινεί ο Κύπριος επιχειρηματίας - Προσφέρει δυο διαμερίσματα στην Καλλιθέα για τους πληγέντες –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπορεί να μας χωρίζει σχετικά μεγάλη απόσταση από την Ελλάδα, ωστόσο, νοερά και συναισθηματικά είμαστε τόσο κοντά...

Οι Κύπριοι νοιώθουν σαν να δέχθηκαν οι ίδιοι πλήγμα, αφού από την πρώτη στιγμή το μυαλό τους είναι στα περίχωρα της Αττικής, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους προς τους Ελλαδίτες αδελφούς, αλλά και να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση Κύπριου επιχειρηματία, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook ενημερώνει πως τα δυο διαμερίσματα που διαθέτει στο προάστιο Καλλιθέα της Ελλαδικής πρωτεύουσας τα διαθέτει προσωρινά σε πληγέντες των πυρκαγιών, μέχρι αυτοί να σταθούν στα πόδια τους.

«Προς Ελλάδα… Παρακαλώ όποιος γνωρίζει οικογένεια με παιδιά, προσφέρω τα 2 διαμερίσματα μας στην Καλλιθέα για να μείνουν προσωρινά, μέχρι να τακτοποιηθούν. Το τηλ μου μέσω viber: 0035799634764» σημειώνεται στο λογαριασμό που διατηρεί η εταιρεία Antonis Kalochoritis & son LTD, στο facebook.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE