Απίστευτη απάντηση από τον πατέρα του Νεϊμάρ: «Το πάρτι το έκανα με τη… μάνα σου»!

Απίστευτη απάντηση από τον πατέρα του Νεϊμάρ: «Το πάρτι το έκανα με τη… μάνα σου»!

Ο πατέρας του Νεϊμάρ προσέβαλε Βραζιλιάνα δημοσιογράφο, απαντώντας σε δημοσιεύματα περί πάρτι επί ρωσικού εδάφους μετά την ισοπαλία (1-1) της Βραζιλίας με την Ελβετία.

Οι εθνικές Βραζιλίας κι Ελβετίας αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στην πρεμιέρα τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ο πατέρας του αστέρα της «σελεσάο», Νεϊμάρ, οργάνωσε πάρτι μετά τη λήξη του ματς σύμφωνα με την εφημερίδα, «Folha de Sao Paulo».

Βραζιλιάνα δημοσιογράφος επικοινώνησε με τον πατέρα του «Νέι» για να μάθει εάν ισχύει η είδηση κι εκείνος αντέδρασε έντονα, προσβάλλοντας την:

«Δεν σου έδωσα το τηλέφωνο, δεν σε γνωρίζω, δεν ξέρω ποια είσαι. Δεν έχεις δικαίωμα να με καλείς. Δεν οργάνωσα καμία γιορτή, είναι ξεκάθαρο.

Θέλω να μάθω ποιος είναι αυτός ο ψεύτης που τα λέει για να πουλήσεις την εφημερίδα. Το πάρτι την έκανα με τη μάνα σου. Ήμουν με τη μάνα σου εκεί. Ήταν ο πατέρας σου, η μητέρα σου, όποιος θέλεις».

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE