ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ: «Ήταν κόλαση» - Ο επικεφαλής των δασοπυροσβεστών για τις πυρκαγιές στην Αττική – VIDEO

ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ: «Ήταν κόλαση» - Ο επικεφαλής των δασοπυροσβεστών για τις πυρκαγιές στην Αττική – VIDEO

Υπό μερικό έλεγχο είναι το μέτωπο στην Κινέτα στο οποίο επιχειρούν οι δασοπυροσβέστες που έφυγαν το πρωί από την Κύπρο.

Μιλώντας στην Πέτρα Αργυρού και στις «Τομές στα Γεγονότα» (ΣΙΓΜΑ), ο επικεφαλής της ομάδας δασοπυροσβεστών που μετέβη για βοήθεια στην Αττική, μίλησε για υποβοηθητικούς ανέμους.

Τόνισε ότι η κυπριακή αποστολή είναι στην υπηρεσία των ελλαδικών δυνάμεων πυρόσβεσης και κατάφεραν να κατασβήσουν το μέτωπο στο οποίο επιχειρούν από το μεσημέρι της Τρίτης (24/7).

«Δεν περιγράφεται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Πέτρου σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Ερωτηθείς για το τι αντίκρισε η κυπριακή αποστολή επανέλαβε τη φράση «ήταν κόλαση» αναφέροντας την κατάσταση που τους περιέγραψαν οι συνάδελφοι από την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE