ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη γεύση από Ντάνταλκ για ΑΕΚ, την Τετάρτη τα… σπουδαία πριν τη «μάχη» – PICS

Πρώτη γεύση από Ντάνταλκ για ΑΕΚ, την Τετάρτη τα… σπουδαία πριν τη «μάχη» – PICS

Έφθασε το βράδυ της Τρίτης (24/07) στο Ντάνταλκ της Ιρλανδίας η αποστολή της ΑΕΚ Λάρνακας, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα, για τον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι των «κιτρινοπράσινων» με τον Ιραόλα στον πάγκο και σίγουρα ο κόσμος της Λαρνακιώτικης ομάδας το περιμένει με αγωνία, για να δει τι εικόνα θα παρουσιάσει η ομάδα του.

Μπορεί η ΑΕΚ να είναι το φαβορί στα χαρτιά, όμως ο αγώνας κρύβει «παγίδες», απέναντι στους απαιτητικούς και αισιόδοξους Ιρλανδούς και γι΄ αυτό θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική, ψύχραιμη, με συγκέντρωση και υπομονή στο παιχνίδι της η ομάδα της Λάρνακας (όντας και πιο «υποψιασμένη» πλέον μετά από τα… πατατράκ των άλλων κυπριακών ομάδων), για να μπορέσει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της ΚΑΙ στο χορτάρι.

Στόχος φυσικά της ΑΕΚ θα είναι η νίκη για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στον Γ΄ προκριματικό, όμως αν τυχόν «στραβώσει» το ματς, θα επιδιώξει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα αφήνει ορθάνοικτη την «πόρτα» της πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της επόμενης Πέμπτης (02/08).

Να σημειώσουμε ότι απόψε θα πραγματοποηθεί χαλαρή προπόνηση, ενώ την Τετάρτη (25/07, 21:00) θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο «Oriel Park» που θα διεξαχθεί το ματς της Πέμπτης. Θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Θα είναι η τελευταία προπόνηση πριν την πρώτη «μάχη» με τους Ιρλανδούς, με τον Ιραόλα να αποφασίζει οριστικά το πλάνο και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει.

Πριν από την έναρξη της αυριανής προπόνησης (20:15 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου θα μιλήσει ο προπονητής της ΑΕΚ, Άντονι Ιραόλα, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής.

Θυμίζουμε τυην αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές:

Τono, Aντρέας Χριστοδούλου, Ιωακείμ Τούμπας, Ιgor Silva, Joan Truyols, Mikel Gonzalez, Θωμας Ιωάννου, Ραφαήλ Αναστασίου, Daniel Mojsov, Jorge Larena, Ραφαήλ Μάμας, Joan Τomas, Hector Hevel, Νacho Cases, Απόστολος Γιάννου, Acoran Reyes, Ονησίφορος Ρουσιάς, Tete, Ivan Trickovski, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

Δείτε πιο κάτω, φωτορεπορτάζ από την άφιξη της ΑΕΚ στην Ιρλανδία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top