ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας οι Κύπριοι νοσηλευτές

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας οι Κύπριοι νοσηλευτές

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Κλάδων Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και Ψυχικής Υγείας, έθεσαν στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου τα μέλη τους, στην περίπτωση που υπάρξει ανάγκη, για βοήθεια των πληγέντων Ελλήνων.

Σε αποψινή ανακοίνωσή τους, τα ΔΣ των Κλάδων Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και Ψυχικής Υγείας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στη Ελληνική Πολιτεία και ιδιαίτερα στους οικείους των αδικοχαμένων.

Επίσης, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους σε όσους έχουν πληγεί από το αναπάντεχο συμβάν που έχει πλήξει την Ελλάδα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE