ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναχωρεί για τη Βοσνία με γεμάτο «οπλοστάσιο» – τα… διλήμματα του Σωφρόνη

Αναχωρεί για τη Βοσνία με γεμάτο «οπλοστάσιο» – τα… διλήμματα του Σωφρόνη

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/07), η αποστολή του Απόλλωνα θα αναχωρήσει για το Σαράγεβο της Βοσνίας, εκεί όπου η Λεμεσιανή ομάδα θα επιδιώξει το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στη Ζελέζνιτσαρ του Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς, να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει αρκετά διλήμματα όσον αφορά στον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας του Απόλλωνα στον πρώτο αγώνα με τους Βόσνιους, αφού έχει αυξημένες επιλογές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Στούμπρας.

Συγκεκριμένα, υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σουμά (αριστερός μπακ) και Περέιρα (μπορεί να παίξει και δεκάρι και εξτρέμ) που αποκτήθηκαν πρόσφατα, ενώ θα είναι σαφώς πιο έτοιμοι μετά τους τραυματισμούς τους, οι Μάγκλιτσα και Ζελάγια.

Αν θεωρήσουμε «δεδομένους» στο αρχικό σχήμα τους Βάλε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Σακέτι, Κυριάκου και Παπουλή, από εκεί και πέρα, όλα παίζονται.

Φαβορί βέβαια για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Βασιλείου, ενώ για την κορυφή της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστεί ένας εκ των Ζελάγια-Μάγκλιτσα, χωρίς να αποκλείεται η επιλογή του Σκέμπρι.

Αν ο Απόλλωνας αγωνιστεί με 4-2-3-1, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ξανά ο Παπουλής σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ για τα άκρα της επίθεσης, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι.

Γενικά, ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει πληθώρα ποιοτικών επιλογών και αυτό ασφαλώς του προκαλεί έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» που θα ζήλευε κάθε προπονητής!

Θυμίζουμε την αποστολή που ανακοίνωσε ο Κύπριος τεχνικός το απόγευμα της Τρίτης (24/07): Μπρούνο Βάλε, Εστέμπαν Σακέτι, Μάριος Στυλιανού, Ιωάννης Πίττας, Χαράλαμπος Κυριάκου, Πέτρος Ψύχας, Τάσος Κίσσας, Λεωνίδας Κυριάκου, Έκτορ Γιούστε, Μιχάλης Παπαστυλιανού, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Αντρέας Καρώ, Σάσα Μάρκοβιτς, Ζοάο Πέδρο, Γιώργος Βασιλείου, Άντον Μάγκλιτσα, Λούκα Πολίτσι, Αντρέ Σκέμπρι, Αντριάν Σαρδινέρο, Φώτης Παπουλής, Ρίτσαρντ Σουμά, Φακούντο Περέιρα, Εμίλιο Ζελάγια.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Μπρου.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ThemaSports πετάει για Βοσνία μαζί με τον Απόλλωνα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top