ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις και να εξασφαλίσουν σκορ πρόκρισης

Αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις και να εξασφαλίσουν σκορ πρόκρισης

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει τη Φλόρα Ταλίν την ερχόμενη Πέμπτη (26/7) στο ΓΣΠ, για τον πρώτο αγώνα του Β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Δύσκολες οι καταστάσεις και για τη χώρα μας, αφού η άμεση σχέση της Κύπρου με την Ελλάδα, αλλάζει άμεσα το κλίμα λόγω των φονικών πυρκαγιών.

Οι πρωταθλητές μας ανακοίνωσαν πως στον ερχόμενο αγώνα με την Φλόρα, οι ποδοσφαιριστές θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα, θα γίνει μονόλεπτος σιγή.

Στα αγωνιστικά νέα της ομάδας, έγινε σήμερα γνωστό πως ο Στάθη Αλωνεύτης θα είναι εκτός λίστας για τα δύο παιχνίδια με τη Φλόρα και τη θέση του θα πάρει ο Άλεξ Κωνσταντίνου.

Ο 26χρονος Κύπριος εξτρέμ κλήθηκε να αναλάβει να αντικαταστήσει τον άτυχο Στάθη, αφού ο Κύπριος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον ώμο και ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Οι Ντε Βινσέντι και Καζού έκαναν σήμερα ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Τάμαρι, αφού ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Επίσης, ο Ρέζα βρίσκεται στην Ολλανδία για να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του θέματα και να επιστρέψει στην Κύπρο.

Θυμίζουμε ότι αύριο (25/7) είναι προγραμματισμένες οι καθιερωμένες διασκέψεις Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ πήρε για τα καλά το μάθημα του στα παιχνίδια με τη Σούντουβα και ενδέχεται να προβεί σε νέες αλλαγές.

Τα λάθη που έγιναν στα παιχνίδια με τους Λιθουανούς δεν θα γίνουν ξανά, αφού στον Αρχάγγελο έπαθαν και… έμαθαν.

Δεν είναι της ώρας να προβλέψουμε την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα με τη Φλόρα, αφού υπάρχει ακόμα μία προπόνηση, η αυριανή όπου είναι και η τελευταία…

Σημειώνουμε ότι απόψε ουσιαστικά έμαθαν και τον αντίπαλο τους στον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ οι «γαλαζοκίτρινοι», μετά τη συντριβή της Χάποελ Μπερ Σεβά από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 5-0.

Για να τεθούν όμως αντιμέτωποι με τους Ισραηλινούς, θα πρέπει να αποκλείσουν τη Φλόρα Ταλίν στον Β΄ προκριματικό και στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση στο ΓΣΠ, για να πάει για… «τουρισμό» στην Εσθονία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top