ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ: «Δεν θέλουμε άλλα τρόφιμα»

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ: «Δεν θέλουμε άλλα τρόφιμα»

Η κινητοποίηση του κόσμου για να βοηθήσει τους πληγέντες από την φονική πυρκαγιά, ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα να γεμίσουν τέσσερις μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι και να μην μπορούν οι άνθρωποι εκεί να τα διαχειριστούν.

Τα πιο πάνω, υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς στην ΕΡΤ, ο οποίος είπε πως δεν χρειάζονται άλλα τρόφιμα αυτή τη στιγμή, αφού έχει συλλεχθεί υπέρ αρκετά.

Αυτό που χρειάζονται τώρα, είναι χέρια, εθελοντές για να τους βοηθήσουν.

Πλέον, οι ανάγκες επικεντρώνετε σε φάρμακα και αίμα, για τα οποία υπάρχουν μεγάλες ανάγκες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Κυπριακό: Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν - Σήμερα θα έχει χωριστές συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ-Συντηρούν τη διαδικασία τα ΗΕ

Τα σκαλιά του προεδρικού θα ανέβει στις 11.00 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στο πλαίσιο ενός νέου κύκλου επαφών, λίγο πριν από την άτυπη πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE