Σοκάρει η φωτογραφία του Ερρίκου Αλντενμπούργκερ μέσα από το νοσοκομείο - 'Ενα εμφραγμα δεν με αντεχει'

Σοκάρει η φωτογραφία του Ερρίκου Αλντενμπούργκερ μέσα από το νοσοκομείο - 'Ενα εμφραγμα δεν με αντεχει'

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 25 Ιουλίου, ο Ερρίκος Αλντενμπούργκερ ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους με την ανάρτησή του από το νοσοκομείο. 

Ερρίκος Αλντενμπούργκερ πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο, όπου είναι καλωδιώμενος. 

Σύμφωνα με το σχόλιό του έχει πάθει έφραγμα, αλλά είναι εκτός κινδύνου.

Στην ανάρτησή του έγραψε: 'Eνα έμφραγμα ειναι πολυ λιγο να με αντεξει.Αυριο επιστρεφω !!!Ευχαριστω τις φιλες μου Charoula Demetriou και Elena Demetriou για την αψογη περιθαλψη και ολους τους γιατρους και νοσοκομους της εντατικης καρδιολογικης του γενικου νοσοκομειου λεμεσου που ειναι επαγγελματιες αψογοι και δινουν αγωνα μεγαλο καθε μερα!!! Ευχαριστω πολυ την οικογενεια μου και τους αγαπημενους μου φιλους για την στηριξη'.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE