Προσοχή: Απατεώνες προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα με ψεύτικους λογαριασμούς για τους πυρόπληκτους

Προσοχή: Απατεώνες προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα με ψεύτικους λογαριασμούς για τους πυρόπληκτους

Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι πολίτες με τους αριθμούς λογαριασμών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στους οποίους δήθεν συγκεντρώνονται χρήματα υπέρ των πυρόπληκτων της Αττικής, καθώς στην πράξη λειτουργούν ως όχημα επιτήδειων που επιδιώκουν να αποσπάσουν χρήματα, εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση που επικρατεί.

Συνίσταται σε όσους θέλουν να συνδράμουν οικονομικά τους πληγέντες της καταστροφικής πυρκαγιάς που σάρωσε την ανατολική Αττική, να ελέγχουν τα στοιχεία των δικαιούχων του λογαριασμού πριν προχωρήσουν σε κατάθεση.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE