Ο στρατός στήνει σκηνές στο Μάτι για τους κατοίκους που έχασαν τα σπίτια τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο στρατός στήνει σκηνές στο Μάτι για τους κατοίκους που έχασαν τα σπίτια τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σκηνές στήνουν στο Μάτι, άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, για όσους έχουν χάσει τα σπίτια τους και βρέθηκαν ξαφνικά άστεγοι.

Ηδη ξεκίνησαν οι εργασίες, ενώ άνδρες από τις μονάδες του Στρατού που βρίσκονται στον Αγιο Ανδρέα, από το μεσημέρι της Τετάρτης 25/07, μοιράζουν μερίδες φαγητό και εμφιαλωμένο νερό, για τους κατοίκους και για τους εθελοντές που παραμένουν στην περιοχή.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE