Άνθρωποι γονατίζουν μπροστά στη θέα της καμένης τους περιουσίας -VIDEO

Άνθρωποι γονατίζουν μπροστά στη θέα της καμένης τους περιουσίας -VIDEO

Ο πόνος ανείπωτος για όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στην φονική πυρκαγιά, αλλά και για όσους είδαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτες.

Ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star καταγράφει μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν την φονική πυρκαγιά, οι οποίες είναι συνταρακτικές.

Πολλοί που έχασαν τους αγαπημένους τους και τις περιουσίες τους, τώρα τριγυρίζουν μόνοι στα απομεινάρια μιας ζωής.

Οι στάχτες μυρίζουν θάνατο. Ο πύρινος εφιάλτης στοιχειώνει τους ανθρώπους που πάλεψαν για να τον νικήσουν.

Η κυρία Γλυκερία τριγυρίζει στα ερείπια του καμένου της σπιτιού στο Μάτι και μονολογεί.

"Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Μια ολόκληρη ζωή χάθηκε . Ο τοίχος έπεσε, όλα χάθηκαν, τίποτα δεν έμεινε... Εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα τι συμβαίνει διότι όλοι προσπαθούσαν να σωθούν. Όλα κάηκαν πολύ γρήγορα διότι ο άνεμος φυσούσε στα 9-10 μποφόρ".

Ο Παναγιώτης περιγράφει την δική του ιστορία. Ο ίδιος άρπαξε στην αγκαλιά το μωρό του για να το σώσει, αλλά δεν γνωρίζει τι απέγινε η γυναίκα του.

Η φωτιά αφάνισε τα πάντα στο πέρασμα της αφήνοντας πίσω της μια τεράστια ανθρώπινη και οικολογική καταστροφή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE