ΛΕΜΕΣΟΣ: Αποκλειστικό στιγμιότυπο ThemaOnline με σύλληψη υπόπτου -Το ύποπτο όχημα εντόπισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αποκλειστικό στιγμιότυπο ThemaOnline με σύλληψη υπόπτου -Το ύποπτο όχημα εντόπισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας

Όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο Ελληνοκύπριοι καταδιώχθηκε από αστυνομικούς με αποτέλεσμα να προκληθεί τροχαίο ατύχημα.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Συγκεκριμένα, το εν λόγω όχημα, θεωρήθηκε ύποπτο από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας, Νίκο Σοφοκλέους, ο οποίος κινείτο στην περιοχή όπου εντοπίστηκε.

Γύρω στις 6:00 το πρωί της Πέμπτης (26/7) έγινε σήμα από αστυνομικούς στον οδηγό για να σταματήσει, ωστόσο παρέλειψε.

Το όχημα καταδιώχθηκε, με τους αστυνομικούς να ρίχνουν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς προς το μέρος του οχήματος.

Στην συνέχεια προκλήθηκε τροχαίο ατύχημα με όχημα της Αστυνομίας.

Στο υπό καταδίωξη όχημα επέβαιναν δύο Ελληνοκύπριοι ηλικίας 29 και 35 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες, έχουν απασχολήσει ξανά τις Αρχές.

Στις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε, καταγράφεται και η σύλληψη ενός εκ των δυο υπόπτων. Να διευκρινίσουμε ότι έχουμε προβεί σε τεχνική επεξεργασία για να μην φαίνεται το πρόσωπό του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE