Έκρηξη έξω από την αμερικανική πρεσβεία στο Πεκίνο

Έκρηξη έξω από την αμερικανική πρεσβεία στο Πεκίνο

Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Πεκίνο, μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγο μετά τις 8.00 (ώρα Ελλάδας) ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και η περιοχή γέμισε από καπνό.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα, ενώ οι Αρχές έχουν αποκλείσει το κτιριακό συγκρότημα (όπου συστεγάζονται και άλλες πρεσβείες) απαγορεύοντας την είσοδο σε πολίτες και δημοσιογράφους.

Αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες τράβηξαν βίντεο από την περιοχή λίγα λεπτά μετά την έκρηξη και δημοσίευσαν το υλικό στο Twitter.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE